Tekstschrijver Tilburg

Tekstschrijver in Tilburg gezocht? MINT. creëert ijzersterke content vanuit bestaand materiaal of een prangend vraagstuk en redigeert woorden tot een piekfijn verhaal.

Tekst is een middel. Geen doel.

Voor alle communicatiemiddelen, van advertorial tot SEO webtekst, geldt: het draait om interactie. Het gevoel dat woorden teweeg brengen bij de persoon die ze leest.

Je wilt meer dan het overbrengen van je boodschap?

Dan snappen wij elkaar! MINT. helpt je met de realisatie van het gewenste effect.

Uitgangspunten

Of het nou gaat om een interview, persbericht of tweet. MINT. schrijft ze rond. Dat betekent een tekst, met een kop, romp en staart, die boeit, verrast en de lezer richting en houvast geeft.

Een tekst staat niet op zichzelf. MINT. doet een stapje terug en creëert big story content. Resultaat: een doelgerichte boodschap in lijn met de bedrijfsfilosofie en -strategie.

Hoger in Google met SEO-teksten

Schrijven voor het web en social media wordt vaak gezien als een aparte discipline binnen het schrijversvak. Een slimme marketingtruc.
Goede website teksten verschillen qua inhoud nauwelijks van de geprinte variant. Het gaat er áltijd om dat je een helder antwoord op de vraag van je (potentiële) klant geeft. That’s it!

Meer over online content en een hoog organisch resultaat op Google

Hoe zorg je dat je persbericht geplaatst wordt?

Wil je jouw nieuws terugzien op online portals, social media, in de krant en via andere beïnvloedende media?
Stap 1: een treffende verzendlijst.
Stap 2: een doordacht persbericht. Geschreven met zowel de ontvanger (de journalist / redacteur die bepaalt of jouw content geplaatst wordt) als de doelgroep lezer in het achterhoofd.

Meer over het creëren van free publicity met een persbericht

Veel tekst is niet saai

Sterk nieuws onderbrengen in een klein artikel? Zonde!
Een achtergrondverhaal belicht het hoe, wat en waarom van het nieuws, laat verbanden zien en geeft, zoals de naam al doet vermoeden, meer achtergrond en daarmee fundering aan een waardevol nieuwsfeit.

Meer over long copy met een journalistieke insteek

Spannende communicatie die de juiste snaar raakt

Van een verrukkelijk tijdschriftartikel over trends op de markt tot een inspirerend diepte-interview met een jubilerend medewerker.
De leesbaarheid van een tekst wordt deels bepaald door het lettertype en de vormgeving. Met de juiste woorden op de goede plek sta je altijd 1-0 voor.

Meer over scherpe, redactionele content in de vorm van een artikel of interview

Toptekst

Een tekst is één, een boodschap is twee. Nog even checken op spelling, stijl, zinsbouw en consistentie en je hebt een goed verhaal.
De kans dat een uiting vruchten afwerpt, wordt groter als deze professioneel is geschreven en een bepaalde flow heeft.

Meer over piekfijne, foutloze teksten met structuur

tekstschrijver tilburg